Back

iPad Pro vanaf 11 november te koop

Apple start met de verkoop van de iPad Pro op woensdag 11 november, dat meldt 9to5Mac.

Het was al bekend dat de nieuwe iPad Pro in November beschikbaar zal zijn. 9to5Mac meent dat de iPad Pro op 11 november in de Verenigde Staten te verkrijgen zal zijn. Of de release datum ook van toepassing is in België en Nederland is nog onduidelijk, al is de kans wel aanwezig, vanwege de tekst ‘In november verkrijgbaar’ op Apple’s eigen website. Al zou het ons niet verbazen mocht dit eerder verschuiven naar het einde van de maand.

Ook de accessoires gaan dan in de verkoop. De stylus voor de iPad Pro, genaamd de Apple Pencil en de Smart Cover. Wanneer de Smart Keyboard beschikbaar komt, is nog de vraag. Hij staat nog niet in de prijslijsten.

Prijzen

De iPad Pro heeft nog geen officieel Europese prijs gekregen, maar in de VS zal het apparaat beginnen op een prijs van 799 dollar (32 GB en wifi). De duurste versie met 4G en 128GB kost meer dan duizend dollar.

Eerder werden er al wel prijzen gelekt aan iCulture:

  • iPad Pro met 32GB en wifi: 919 euro
  • iPad Pro met 128GB en wifi: 1099 euro
  • iPad Pro met 128GB met wifi en 4G: 1249 euro
  • Apple Pencil: 109 euro
  • Smart Cover: 69 euro

iPad Pro

De iPad Pro is vooral gericht op de professionele gebruiker en beschikt over een 12,9-inch Retina-scherm met 2732 x 2028 pixels.  Onder de motorkap is de iPad Pro uitgerust met een A9X-processor, die bijna twee keer zo snel is als zijn voorganger in de iPad Air 2. De batterijduur is met 10 uur gelijk gebleven als bij vorige modellen, de iPad Pro draait vanzelfsprekend op iOS 9.

ipad-pro

 

 

 

About the Author /

wittemichiels@gmail.com

Ergens uit de kempen - Geïnteresseerd in alles wat met tech en media nieuws te maken heeft -  Apple geek - Like special beer in the evening and strong coffee in the morning

Wat is jouw mening?...