Back

iOS 9.2 beta 2 beschikbaar voor ontwikkelaars

Apple heeft de tweede beta van iOS 9.2 voor ontwikkelaars beschikbaar gesteld. Één week na het uitbrengen van de eerste beta van iOS 9.2, en twee weken na het vrijgeven van iOS 9.1 voor het publiek. 

In de eerste beta van iOS 9.2 werden verbeteringen aangebracht in de webbrowser Safari. De Safari View Controller is verbeterd en beschikt nu ook over extensies van andere apps in het Deel-menu.

Apple Music krijgt ook enkele verbeteringen. Aan de hand van een icoontje zie je voortaan beter welke nummers lokaal zijn opgeslagen en welke in de iCloud aanwezig zijn. Ook wordt het mogelijk om nummers en albums uit je gehele muziekbibliotheek te verwijderen of van een specifiek apparaat.

In de tweede beta stelt Apple de functies die in de eerste beta werden geïntroduceerd op punt, zo wordt het mogelijk om een in-app Safari venster via de zijkant weg te vegen.

ios_9_2_beta_2

Updaten naar iOS 9.2 Beta 2

Ontwikkelaars die de eerste beta van iOS 9.2 al op hun toestel hebben, kunnen de iOS 9.2 beta 2 update over-the-air downloaden en installeren via Instellingen > Algemeen > Software-update.

 

About the Author /

wittemichiels@gmail.com

Ergens uit de kempen - Geïnteresseerd in alles wat met tech en media nieuws te maken heeft -  Apple geek - Like special beer in the evening and strong coffee in the morning

Wat is jouw mening?...