Back

Officieel: iPad Pro vanaf 11 november te koop in België

Het is nu officieel, de iPad Pro is vanaf aanstaande woensdag 11 november online te bestellen in België, Nederland en nog 38 andere landen. Dat heeft Apple vandaag bekendgemaakt, zo worden de eerdere geruchten bevestigd.

De iPad Pro zal dus vanaf woensdag 11 november online te koop zijn, en zal nog deze week geleverd worden. Ook zal de nieuwe reusachtige iPad later deze week in de Apple Store en Apple Premium Resellers (Switch, Easy-M en Lab9) te bezichtigen zijn.

De belangrijkste accessoires, die speciaal zijn gemaakt voor deze tablet zullen vanaf dan ook te koop zijn. Zo komt er een bijbehorende stylus, de Apple Pencil voor het schrijven en tekenen. Ook verschijnt er een toetsenbord dat tegelijkertijd als cover dient, het Smart Keyboard.

Prijzen

iPad Pro

De iPad Pro is vooral gericht op de professionele gebruiker en beschikt over een 12,9-inch Retina-scherm met 2732 x 2028 pixels.  Onder de motorkap is de iPad Pro uitgerust met een A9X-processor, die bijna twee keer zo snel is als zijn voorganger in de iPad Air 2. De batterijduur is met 10 uur gelijk gebleven als bij vorige modellen, de iPad Pro draait vanzelfsprekend op iOS 9.

About the Author /

wittemichiels@gmail.com

Ergens uit de kempen - Geïnteresseerd in alles wat met tech en media nieuws te maken heeft -  Apple geek - Like special beer in the evening and strong coffee in the morning

Wat is jouw mening?...