Apple Nieuws Vlaanderen

Home iPad iPad Pro Apple publiceert eerste reclamefilmpje iPad Pro net voor lancering

Apple heeft een eerste commercial voor de iPad Pro online gezet op hun YouTube kanaal. Het reclamefilmpje richt zich op het Retina-display, iOS Split View en het tekenen met de nieuwe Apple Pencil.

Na de bekendmaking dat de iPad Pro vanaf 11 november online kan besteld worden, heeft Apple ook een teaser-commercial op hun Youtube kanaal gezet. In het kort filmpje getiteld ‘A Great Big Universe’, toont Apple de voordelen van het groter formaat van de nieuwe iPad evenals de apps die er voor geoptimaliseerd zijn.

“There’s a great big universe in the new iPad Pro. It’s the largest iPad ever and takes your creativity and productivity to an epic scale.”- Apple

De advertentie begint met een kleurrijke montage van verschillende planeten en sterren in het universum, op de melodie van “Sound and Color” van Alabama Shakes. Er word uitgezoomd om de melkweg te verkennen, en we zien hoe apps als Sky Guide en Procreate gelijktijdig werken op de iPad Pro met Split View. Daarna worden er met de Apple Pencil wat aantekeningen en schetsen gemaakt, zo toont het de creativiteit van de nieuwe iPad.

De iPad Pro zal vanaf  morgen online te koop zijn, en wordt nog eind deze week geleverd.

 

Wat is jouw mening?...