Apple Nieuws Vlaanderen

Home Gerucht iPhone 6 komt naar verluidt uit in september

Bronnen bij de Japanse ‘Nikkei’ zeggen dat Apple de opvolger van de iPhone 5s zal lanceren in september. Het zou hier gaan om een versie met twee verschillende groottes.

De twee iPhones zouden een scherm hebben van 4,7″ en 5,5″, beiden groter dan de huidige varianten die een 4″ scherm hebben. Producenten zouden tevens al bezig zijn met de productie van de nieuwe ‘vingerafdruk-sensor’ voor de iPhone 6. De nieuwe schermen zou men beginnen produceren tussen april en juni en zouden gemaakt worden door LG. Er wordt verwacht dat de resolutie van deze schermen een pak hoger zal liggen dan de Retina schermen die Apple nu gebruikt in hun toestellen.

Andere bronnen zeggen dan weer dat de 4,7″ eerst zal gelanceerd worden en de 5,5″ pas later in het jaar. We mogen waarschijnlijk ook dezelfde varianten verwachten in de ‘C’ configuratie.

Het gerucht van 2 nieuwe schermgroottes gaat al een tijdje de ronde. Naar verluid zou men sapphire crystal glass gaan gebruiken in de volgende generatie iPhone aangezien dit glas zeer bestendig is. Hier zie je al een concept video van de 4,7″ variant.

1 reactie Op dit bericht
  1. Gezien de 5 en 5s/5c ook beide in September uitgekomen zijn, en Apple elk jaar een update uitbrengt lijkt het me nogal evident dat de ‘iPhone 6’ ook in September uit zou komen… Dat soort voorspellingen kan ik ook maken :)

Wat is jouw mening?...