Back

4.7″ iPhone 6 mogelijk al te koop vanaf augustus, 5.5″ in september

Taiwanese media melden dat de volgende generatie iPhone mogelijk al in augustus te koop zal zijn, een maand eerder dan aanvankelijk gedacht. Hoewel het 4.7″ model in die periode wordt verwacht, zou het 5.5″ model nog een maand langer op zich laten wachten en pas in september beschikbaar zijn.

Sinds enkele jaren heeft Apple er de gewoonte van gemaakt om in september de nieuwste iPhone(s) voor te stellen. Het zou merkwaardig zijn als ze één van de nieuwe modellen een maand eerder uitbrengen. Dat het grootste model later zou geïntroduceerd worden, zou naar verluidt te maken hebben met problemen in het productieproces.

We hebben ook onlangs bericht over een video waarin de vergelijking wordt gemaakt tussen het design van enkele iPhone 6 modellen, een iPhone 5s en een 5e generatie iPod touch. Het design van de toekomstige iPhone zou best weleens sterk kunnen gelijken op de huidige generatie iPod touch, met de meer geronde hoeken en langwerpige volumeknoppen. Een ander merkwaardig detail is dat op het model in de video de sluimerknop zijdelings op het toestel is geplaatst, om zo de bediening van het grotere toestel te vergemakkelijken. Of de iPhone 6 er ook effectief zo gaat uitzien is niet geweten maar het geeft alvast een goede indicatie van wat mogelijk is.

About the Author /

tim@applevlaanderen.be

Senior Editor Apple Nieuws Vlaanderen - Social Media addict

Wat is jouw mening?...