Back

Livestream van WWDC 2014 keynote, decoratie Moscone West is alvast gestart

Apple heeft gisteren een pagina vrijgegeven die de livestream van WWDC 2014 aankondigt. Men is ook al begonnen met het decoreren van het Moscone West center waar de conferentie zal plaatsvinden.

Maandag 2 juni om 19u zal de livestream rechtstreeks de keynote in San Francisco uitzenden. Het is wat ongebruikelijk dat Apple zo ver op voorhand aankondigt dat ze een livestream zullen doen. Meestal wordt dit pas de dag zelf bekend gemaakt.

Om de livestream te kunnen bekijken moet je beschikken over Safari 4 of nieuwer op OS X 10.6 of nieuwer. Als je op je iOS toestel wil volgen moet je minstens Safari op iOS 4.2 draaien. Streamen op je TV via de Apple TV is mogelijk voor de 2e en 3e generatie met software 5.0.2 of nieuwer.

Apple spreekt alvast van ‘spannende’ aankondigingen:

Watch streaming video from this special event and learn more about our exciting announcements.

De decoratie van het Moscone West center, het gebouw waar volgende week alle actie plaatsvindt, is reeds begonnen. Er zijn al enkele foto’s online geplaatst die de eerste banners laten zien en vermoedelijk worden later deze week de banners omhoog gehangen met de nieuwe logo’s van iOS 8 en OS X 10.10.

Lees alle laatste nieuws over WWDC 2014 en alle nieuws van de WWDC 2014 keynote in ons WWDC 2014 dossier

About the Author /

tim@applevlaanderen.be

Senior Editor Apple Nieuws Vlaanderen - Social Media addict

Wat is jouw mening?...