Apple Nieuws Vlaanderen

Home Gerucht Nieuwe afbeeldingen van de iPhone 6 verschijnen

Ondertussen zien we bijna dagelijks wel nieuwe foto’s van de vermoedelijke iPhone 6 verschijnen. Nu brengt ‘Feld & Volk’ verschillende foto’s naar buiten waar we het toestel volledig kunnen bewonderen.

Deze foto’s tonen een iPhone 6 die reeds geassembleerd is. De iPhone doet ons nu vooral denken aan de iPad door zijn afgeronde hoeken en randen. De volumeknoppen zijn ook groter geworden. We zien ook een close-up van het scherm waaruit we kunnen afleiden dat het 4.7-inch model een resolutie van 1424 op 878 pixels zal hebben. De grotere 5.5-inch ‘phablet’ iPhone zou een resolutie van 1704 op 960 pixels hebben.

iphone6assembled2

 

Het is al sinds de iPhone 4 dat Apple de term ‘Retina Display’ gebruikt, wat benadrukt dat Apple enkel toestellen aflevert met een scherm van hoge kwaliteit. Om die kwaliteit te bereiken moet er een bepaald aantal pixels per inch zijn. Voor de iPhone 5s is dat 326 pixels per inch (ppi). Als men dit op de nieuwe iPhones ook gaat doorvoeren zullen deze beide een dichtheid moeten hebben van iets meer dan 355ppi.

Voor de developers heeft dit natuurlijk ook een gevolg, zij gaan nu hun apps moeten optimaliseren voor de nieuwe iPhones. Apple is ze daar al een tijdje op aan het voorbereiden door het makkelijker te maken om tegelijk voor meerdere schermgroottes te ontwikkelen. Niet alle apps zullen echter al de correcte optimalisatie hebben bij de lancering van de nieuwe toestellen.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

 

 

Wat is jouw mening?...