Back

iPhone 6 al 10 miljoen keer verkocht

De iPhone 6 en 6 Plus verkopen als zoete broodjes. Apple kondigde zonet op hun website aan dat maar liefst 10 miljoen nieuwe iPhones dit weekend over de toonbank gingen. De iPhones werden allemaal verkocht in het eerste weekend. Dit is absoluut een nieuw record.

Vrijdag was de iPhone 6 al in enkele landen beschikbaar. Frankrijk, Duitsland en Verenigd Koninkrijk waren onder andere bij de gelukkigen. Op 26 september komen daar nog eens 20 landen bij, ook in ons land kan je hem dan kopen. Apple wil naar verluidt op het einde van het jaar de iPhone 6 in 115 landen kunnen aanbieden.

Tim Cook was ontzettend blij met het nieuwe record en hij zei dat het team zeer hard gewerkt had om de productie klaar te krijgen. Door het onverwachte record kwam Apple echter nog veel iPhone’s tekort. Die gaten worden nu zo snel mogelijk opgevuld, belooft hij.

Verder vermeldt Apple dat de iPhone 6 en 6 Plus de beste iPhone’s tot nu toe zijn. Met Apple Pay, een 4,7 en 5,5 inch-scherm, een A8-chip en een verbeterde camera zou dit wel eens kunnen kloppen. Wie de specificaties van de iPhone 6 nog eens wil nalezen kan dit hier.

De iPhone 6 zal beschikbaar zijn in het goud, zilver en space grijs. Het instapmodel van 16 GB kost je 699€ terwijl het instapmodel van de Plus je 799€ kost. Voor 100 of 200€ extra krijg je telkens een upgrade naar 64 GB of 128GB.

De klanten worden ook aangeraden om af en toe de naar de website van Apple te surfen. Apple belooft hen namelijk te updaten over de beschikbaarheid en geschatte levertijden. Voorts heeft elke klant recht op een persoonlijke setup en last Apple ook wereldwijd workshops in voor iOS8.

About the Author /

michielfierens@hotmail.com

Student Rechten DJ aka TheProudmich

Wat is jouw mening?...