Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Watch Apple Watch vervangt autosleutels

Apple Watch auto sleutel

Tim Cook, CEO van Apple, is op rondreis om de wereld voor te bereiden op de komst van de Apple Watch, het slimme horloge dat in principe voorgesteld zal worden tijdens het Apple-event op 9 maart in het Yerba Buena Center (San Francisco).

Tijdens zijn passage in Londen bracht hij totaal onaangekondigd een bezoek aan de Covent Garden Apple Store. Volgens de Britse krant The Telegraph begonnen de werknemers van de Apple Store spontaan te applaudisseren toen Cook onverwacht de winkel binnenwandelde. Het personeel van de Londense Apple Store kreeg de kans om vragen te stellen aan Tim Cook.

apple-tim-cook-4_3214368bVanzelfsprekend gingen de meeste vragen over de Apple Watch. Cook showde zijn witte Sport-model van de Apple Watch. Hij verklaarde ook dat hij verwacht dat de Apple Watch een even grote hype zou worden als de iPhone. Bij de lancering van de iPhone kochten de mensen dit apparaat met een wel bepaald doel voor ogen maar gaandeweg ontdekte men tal van andere interessante mogelijkheden van de iPhone.

Wat de Apple Watch betreft zou de mogelijkheid om een auto te ontgrendelen wel eens zo’n interessante troef kunnen zijn. Cook geeft aan dat de Apple Watch ontworpen werd om de dikwijls onhandige autosleutels te vervangen. Helemaal nieuw is dit niet aangezien Apple reeds beschikt over een patent om auto’s te kunnen openen met een iPhone-app. Dit ligt ook in de lijn van de plannen voor een door Apple ontwikkelde auto.

Wat is jouw mening?...