Back

De pre-order van de Apple Watch in België

Hoewel de Apple Watch niet op de Belgische Apple website te bestellen was, zaten vele Belgen vol spanning achter hun computer om alsnog een Apple Watch te kunnen bemachtigen. 

Volgens Apple zou de onlineverkoop in Duitsland en Frankrijk van start gaan om 9:01 u. In realiteit kon men pas vanuit België op de Duitse of Franse webshop gaan rond ongeveer 9:10 u. Door de vertraging die men opliep in België waren de wachttijden al onmiddellijk opgeschoven naar 4 tot 6 weken. Rond 9:30 u was de wachttijd al zelfs opgelopen tot juni.

Naast het probleem met de wachttijden was het ook niet mogelijk om een pick-up aan te duiden. Kopers hadden enkel de mogelijkheid om hun Apple Watch op een specifiek adres te laten leveren. Buitenlandse kopers moeten dus een kennis of familielid in het buitenland hebben om hun Apple Watch veilig te laten aankomen.

Over een officiële release datum in België wordt nog gezwegen. Ook voor Nederland is nog geen data bekend.

About the Author /

ruben.schruers@icloud.com

Sinds mijn kinderjaren was ik al helemaal weg van computers en gsm's. Design en gebruiksvriendelijkheid hebben mij altijd al geïnspireerd. Alleen producten van Apple kunnen mij bekoren en hier heb ik dan ook wel wat geld voor over. Het enige nadeel aan Apple is dat wanneer je het eenmaal hebt, je nooit meer terug wil.

Wat is jouw mening?...