Apple Nieuws Vlaanderen

Home Gerucht “iPhone 6s beschikbaar vanaf 23 oktober in België en Nederland”

Als we onze bronnen mogen geloven dan is het nog een klein maandje wachten vooraleer de iPhone 6s in ons land mogen verwachten. 

Bijna dagelijks krijgen we mailtjes of berichtjes binnen met de vraag of we weten wanneer de iPhone 6s zal gelanceerd worden in België. Volgens een bron, die we natuurlijk niet prijs geven, is 23 oktober de datum waarop we de iPhone 6s mogen verwachten in België en bijgevolg dus ook de datum waarop de iPhone 6s bij onze noorderburen beschikbaar zal zijn.

Zeer waarschijnlijk

Als we de datum van nader bij bekijken lijkt die datum zeer waarschijnlijk. De iPhone 6s is pas gisteren gelanceerd in de eerste landen en bovendien wordt in ons land de Apple Watch gelanceerd op 9 oktober. Een blik op de kalander leert ons dan dat een week later eventuele vooruitbestellingen kunnen starten op 16 oktober, met afhaling in de Apple Store of thuis leveringen op 23 oktober.

Vorig jaar werden de iPhone 6 en de iPhone 6 plus in België gelanceerd op 26 september, dit jaar is het dus waarschijnlijk een maandje langer wachten.

Update 28/09: Apple heeft vandaag aangekondigd dat de iPhone 6s beschikbaar zal zijn in België vanaf 9 oktober.

1 reactie Op dit bericht

Wat is jouw mening?...