Back

Tip: Waar kan je de iPhone 6s nu al kopen?

Het is nog een tijdje wachten alvorens we de iPhone 6s officieel kunnen kopen in België, volgens de geruchten zou dat pas zijn op 23 oktober. Heb je niet zoveel geduld? Dan helpen we je graag een stapje verder.

Voor de ongeduldigen onder ons zijn er verschillende mogelijkheden om nu een iPhone 6s te kopen. Wie geld teveel heeft kan een kijkje nemen op site’s zoals tweedehands.be of Ebay. Je vindt er zeker en vast een iPhone 6s naar je smaak, alleen moet je er veel geld voor ophoesten. Veel verkopers die op deze websites een iPhone 6s te koop aanbieden doen het voor grof geld. Een iPhone 6s 16GB voor €999 is geen uitzondering, laat je hier niet aan vangen! Een iPhone 6s kopen aan de adviesprijs is niet zo moeilijk, wij zeggen je alvast hoe je te werk kan gaan, dit zijn je mogelijke opties.

Reserveren in de Franse of Duitse Apple Store

Dit is de makkelijkste oplossing, je koopt je iPhone rechtstreeks bij Apple aan de juiste prijs, Hoe moet je tewerk gaan? Elke ochtend rond 6 uur s’ochtends surf je naar de website van Apple, woon je dicht bij de Apple Store van Rijsel (Lille) surf dan naar de Franse Online Apple Store, woon je dichter bij de Duitse grens dan is Keulen een goede optie, ga dan naar de Duitse Online Apple Store.

iPhone afhalen in een Franse Apple StoreElke ochtend rond 6 uur plaatst Apple een nieuwe stock iPhone’s online. Wees er snel bij want ze zijn snel uitverkocht. Eens je je model hebt gekozen kan je er voor kiezen je iPhone op te halen in een Apple Store naar keuze. Met wat geluk kan je zo dezelfde dag nog je iPhone ophalen. Let wel op: eens je iPhone 6s is besteld en gereserveerd moet je die binnen de 24h ophalen! Nadeel, je moet wel een woordje Frans of Duits kunnen. Voordeel: je betaalt geen woeker prijzen.

 

Gewoon eens langs gaan in een Apple Store

Je kan ook proberen gewoon eens langs te gaan in een Franse of Duitse Apple Store. Op goed geluk zeg maar. De kans is echter klein dat je een iPhone 6s zo zal kunnen kopen, maar als je toch in de buurt bent kan je maar beter eens proberen.

 

Laten leveren in Frankrijk of Duistland

Heb je familie of kennissen wonen in Frankrijk of Duitsland? Mooi, laat dan je iPhone bij hen leveren. Je Leveringstijd in Frankrijkbestelt uit je luie zetel hier in België via de Franse of Duitse Online Apple Store en laat hem leveren op een Frans of Duits adres. Het probleem is hier wel dat de wachttijden intussen oplopen voor de nieuwe iPhone’s en dat je hem wellicht sneller hier in België zal kunnen kopen dan dat hij in een van de buurlanden in voorraad is.

 

Kopen in een Franse webshop

Er zijn wel meerdere webshop’s waar je de iPhone 6s kan kopen. Wij pikken er Cdiscount uit, je kan er de iPhone 6s 64GB kopen voor €858,00 dat is een euro minder dan in de Franse Online Apple Store. Bovendien leveren ze ook gratis in België.

 

Tot slot

We geven ook even mee dat een iPhone in Frankrijk €10 duurder is dan in Duitsland maar vermoedelijk zal de iPhone 6s in België even duur zijn als die in Frankrijk. In elk geval, het vraagt wat moeite, maar het is zeker haalbaar om deze week nog je nieuwe iPhone 6s in huis te halen zonder er grof geld te moeten voor neerleggen.

Heb jij nog tips over hoe je nu een iPhone kan kopen aan normale prijzen? Laat het ons gerust weten in een reactie.

About the Author /

webmaster@applevlaanderen.be

Apple Nieuws Vlaanderen eigenaar, SEO hobbyist, Apple liefhebber.

Reacties(12)

 • Ivo Janssen

  28 september 2015

  Ik vertrek binnen 2 weken naar New
  York. Waar moet ik op letten als ik daar een
  iPhone koop? Als ik een unlocked iPhone koop (provider T-mobile) in een  Store, kan ik die dan gebruiken?
  Heb hier al veel over gelezen op het Internet, maar elk jaar veranderd er wel iets… Alle tips zijn welkom!

 • Veronique

  28 september 2015

  Ik heb geprobeerd om een iphone te bestellen via de franse apple store.. Lille staat niet tussen de lijst van winkels?

  • Wouter Van Belle

   28 september 2015

   Dit betekent dat je te laat was en dat de stock van die bepaalde Apple Store al weg was. Elke morgen rond 6 uur wordt een nieuwe stock verdeeld.

 • Tim Dekrem

  28 september 2015

  Heb met veel interesse dit artikel gelezen en ben ondertussen gaan snuffelen op de website van cdiscount.com. Het type iPhone 6S dat ik wil staat er nog steeds tussen en volgens de leveringstermijn zou ik deze inderdaad binnen enkele dagen kunnen ontvangen. Maar, ik ben helemaal niet vertrouwd met deze webshop en weet dus ook niet of ik ze kan vertrouwen i.v.m. hun leveringstermijnen e.d. Heeft hier iemand al ervaring mee? Ik heb geen zin om nu een iphone te bestellen die pas binnen 4 weken geleverd kan worden…

 • Bart

  28 september 2015

  Heb hem ook besteld bij cdiscount en levering staat pas voor 22-10 terwijl de site vermeld 1-10, Heb naar hen gebeld en ze kunnen verder niets doen om dit sneller te laten verlopen

 • Ruben

  28 september 2015

  Heeft iemand (bv Nicolas) ervaring met de webshop cdiscount en zoals Bart zegt dat de levertermijn inderdaad 22-10 ipv 1-10 is?!

 • bart

  29 september 2015

  Heb er vandaag 1 gehaald in duitsland;)

 • Alex

  5 oktober 2015

  Ook eens gezocht naar CDiscount op de franse fora, en daar heeft deze een hele slechte staat van dienst mbt leveringstermijnen, terugbetalingen e.d. met diverse mensen die in geschillen met hen verwikkeld zijn.

Wat is jouw mening?...