Apple Nieuws Vlaanderen

Home iPhone iPhone 6S Waar kan ik de iPhone 6S al reserveren?

Vanaf vandaag kun je de iPhone 6s reserveren in België. We geven je even mee waar de iPhone 6s en iPhone 6s Plus te pre-orderen zijn.

Geen zin om uren te wachten in een lange rij voor de Apple Store om een iPhone 6s of iPhone 6s Plus te bemachtigen dan is er goed nieuws. De voorverkoop is vanaf vandaag gestart in België.

De officiële verkoop zal op 9 oktober starten. Als je vandaag al een pre-order plaatst zal je in het beste geval de iPhone 6s of 6s Plus op vrijdag 9 oktober geleverd krijgen. Wil je de iPhone 6s reserveren bij Apple, dan zul je nog even geduld moeten hebben. Apple heeft helaas nog geen pre-order aangekondigd en het is de vraag of dat nog gaat gebeuren.

Adviesprijzen

De iPhone 6s heeft een adviesprijs van 749 euro voor het model met 16GB opslag. Voor de modellen met 64 en 128GB betaal je 859 en 969 euro. Daarbij heb je de keuze uit vier verschillende kleuren: spacegrijs, zilver, goud en roségoud.

De iPhone 6s Plus is in dezelfde kleuren en versies beschikbaar, maar wel een stuk duurder. Voor het  instapmodel met 16GB opslag  betaal je 859 euro, voor de versies met 64 en 128GB opslag betaal je 969 en 1079 euro.

Hieronder vind je een overzicht waar je de iPhone 6s en 6s Plus nu al kan bestellen:

Apple Premium Resellers

Deze zullen de prijzen van de Apple Store volgen. Voor beschikbaarheid kan je terecht op de website van volgende winkels.

Providers

Deze zullende de toestellen los verkopen, maar ook in combinaties met een abonnement. Voor actuele informatie en beschikbaarheid kan je best naar de website gaan of langsgaan bij de lokale provider shop.

Webwinkels

Hier kan je een pre-order plaatsen zolang de voorraad strekt en ze het product aanbieden. Bij sommige aanbieders kunnen de prijzen wel de hoogte ingaan, en kan je verschillen merken van meer dan 100 euro tegenover de adviesprijzen die Apple aangeeft.

Update: Vanaf vandaag (2015-10-06) is het ook mogelijk om een reservatie te plaatsen via de online Apple Store. Dat wil zeggen dat je met een Apple ID een tijdslot kunt kiezen, waarop je op 9 oktober bij de Apple Store in Brussel langs kunt gaan om jouw gekozen iPhone 6s op te halen. Vooraf betalen is niet nodig. Meer info vind je hier!

 

Dit artikel zal regelmatig van een update voorzien worden, zodat u op de hoogte blijft van prijzen en beschikbaarheid.

Wat is jouw mening?...