Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple TV Apple start verkoop Apple TV 4 in België

Apple is van start gegaan met de verkoop van de nieuwe Apple TV 4. Je kan hem online bestellen via de website van Apple, en zal enkele dagen later geleverd worden.

Als je staat te popelen om de nieuwe Apple TV 4 in handen te krijgen, dan is er goed nieuws. De nieuwe Apple TV met eigen App Store en nieuwe afstandsbediening kan vanaf nu dus officieel gekocht worden, zowel in België als in Nederland.

Op de website van Apple kun je nu een exemplaar bestellen, en zal hij tussen 30 oktober en 3 november bezorgd worden. Er geldt een levertijd van 3 tot 5 werkdagen.

Je hebt de keuze tussen twee modellen, de prijs voor een Apple TV 4 met 32GB opslagruimte is 179 euro en het model met 64 GB opslag kost 229 euro.

Standaard wordt de Apple TV bijna helemaal kaal geleverd. In de doos vind je de Apple TV zelf, een Touch afstandsbediening, een netsnoer en een lightning-kabel om de afstandsbediening op te laden.

Apple TV 4

De nieuwe Apple TV 4 is de grootste update van de settopbox sinds 2012, met heel wat nieuwe functies en verbeteringen. De nieuwe Apple TV is iets dikker dan voorgaande modellen en heeft een nieuwe afstandsbediening. Met een volledig nieuw besturingssysteem, genaamd tvOS en de mogelijkheid om in de App Store games en apps te downloaden.

 

 

Wat is jouw mening?...