Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Watch Magnetisch oplaaddock voor Apple Watch nu te koop in België

Apple heeft een magnetisch oplaaddock voor de Apple Watch op de markt gebracht. De witte standaard is vanaf nu verkrijgbaar in België via de online Apple Store.

Apple heeft zijn eerste eigen oplaaddock voor de Apple Watch uitgebracht, het is een ronde pad met in het midden een magnetische oplader. Met het oplaaddock kun je de Apple Watch op twee manieren draadloos opladen, terwijl hij op z’n zij ligt of plat met het bandje los.

Apple Watch oplaaddock

Het dock is in het midden voorzien van een magneet, die je smartwatch op zijn plaats houdt wanneer hij oplaadt. Wanneer je de Apple Watch op zijn zijkant laat opladen, gaat hij automatisch over op de nachtklokmodus. Zo verandert je Apple Watch in een wekker, handig als je hem ‘s nachts als klok wil gebruiken.

Het dock is compatibel met zowel de grote (42 millimeter) als kleine Apple Watch (38 millimeter).  Het nieuwe oplaaddock voorzie je van energie door de twee meter lange Lightning-kabel (die standaard wordt meegeleverd) in het stopcontact te steken. Voordeel is dat je niet je huidige oplader in het dock hoeft te klikken, iets wat bij docks van andere partijen vaak wel moet.

Bestellen

In de online Apple Store is het dock nu te bestellen voor 89 euro, het wordt gratis verzonden en is binnen één dag verzendklaar. Voorlopig is het magnetisch oplaaddock voor de Apple Watch enkel te verkrijgen in de witte kleur.

 

 

Wat is jouw mening?...