Apple Nieuws Vlaanderen

Home iPhone iPhone 6S Leren hoesje voor iPhone 6s (Plus) nu ook in (PRODUCT)RED

iPhone 6S Silver met (PRODUCT)RED-hoesje in de Apple Store

(RED) vecht al jarenlang voor een aidsvrije generatie, samen met grote bedrijven zoals Microsoft, Dell, Converse, Starbucks en uiteraard ook Apple. Nu zijn ook de leren hoesjes voor iPhone 6s en 6s Plus verkrijgbaar in (PRODUCT)RED.

iPods, Apple Watch bandjes, iPad Smart Covers, iPhone hoesjes en zelfs iTunes-cadeaubonnen vind je bij Apple allemaal in het zogenaamde (PRODUCT)RED. Het is niet enkel een aantrekkelijk kleurtje, maar bij elk (PRODUCT)RED-product gaat een deel van de brutowinst aan het Wereldfonds gedoneerd, ter bestrijding van aids in Afrika.

Vanaf vandaag zijn ook de leren hoesjes voor de iPhone 6s en 6s Plus in het felle rood verkrijgbaar. Dit maakt deze hoesjes vanaf heden in 6 kleuren beschikbaar: Middernachtblauw, Zadelbruin, Rozegrijs, Bruin, Zwart, en nu ook (PRODUCT)RED.

iPhone 6S Plus Silver met (PRODUCT)RED-hoesje iPhone 6S Silver met (PRODUCT)RED-hoesje iPhone 6S Silver met (PRODUCT)RED-hoesje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als jij van plan bent dit hoesje te kopen, kan je dat in de Apple Store voor €55 voor de 6s, of €59 als je de 6s Plus hebt. Deze hoesjes passen ook op de iPhone 6 en 6 Plus. Houd er bij uw keuze wel rekening mee dat een leren hoesje, in tegenstelling tot een siliconen, tekenen van slijtage zal vertonen.

 

Wat is jouw mening?...