Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Nieuwe iPhone 6S commercials: ‘Ridiculously Powerful’ en ‘Hey Siri’

Apple heeft vannacht twee nieuwe reclamefilmpjes online gezet op hun YouTube kanaal. De aandacht gaat naar de ‘Hey Siri’ functie en de snelheid van de A9 processor in de iPhone 6S en 6S Plus.

In het eerste filmpje “Ridiculously Powerful” gaat de aandacht naar de snelheid van de A9 processor die in de iPhone 6S zit. Het filmpje laat duidelijk zien hoe snel het nieuwe toestel wel is bij, het openen van berichten, het gebruik van de Safari browser, spelen van games, en het gebruik van de camera.

“Niet veel is er veranderd, alleen is hij enorm krachtig, en dat maakt alles razendsnel” dat is de opener van het één minuut durende filmpje.

In het tweede filmpje “Hey Siri”, ligt de focus op de altijd ‘Hé, Siri’ functie. Wie een iPhone 6s heeft kan altijd dit spraakcommando uitspreken om Siri te activeren. Zo kun je Siri raadplegen zonder de homeknop in te drukken of je iPhone bij de hand te hebben. Het filmpje geeft weer hoe dit werkt, met een mooie passage trouwens van Penelope Cruz. Zij is een kruiswoordpuzzel aan het invullen en zit vast, wat doe je dan? Je vraagt het met “Hey Siri”, die je het perfecte antwoordt geeft!

De twee nieuwe reclameboodschappen maken deel uit van de “The only thing that’s changed is everything”campagne. Die is opgestart in september om de nieuwe producten te promoten.

Wat is jouw mening?...