Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Watch Unieke kans: Apple Watch voor €299,95 op iBOOD

Wil jij een Apple Watch maar houdt de hoge prijs je tegen? Dan is vandaag jouw dag want op iBOOD.com kan je t.e.m. 22 februari een Apple Watch Sport 38-mm kopen voor slechts €299,95. Dit is een korting van 28% op de originele €419,00. De 42-mm is er ook te vinden voor €349,95. De korting hierop bedraagt dus 25%.

Het is niet de eerste keer dat de Apple Watch op iBOOD te vinden is. In augustus bood de site Apple’s smartwatch aan nog voor deze officieel te verkrijgen was in België. Daarboven was toen ook nog een kleine korting van 10 procent van toepassing. Dit is uiteraard niet te vergelijken met de unieke kans die je dit weekend krijgt.

Alle kleuren en varianten van de Apple Watch Sport zijn van de partij, dus ook de recent toegevoegde gouden en roségouden Apple Watches.

Apple Watch op iBOOD

Let wel: Het zegel van de verpakking is verbroken. Deze Apple Watches zijn allemaal retouren binnen de zichttermijn en mogen geen gebruikssporen bevatten. Omdat ze dus zo goed als nieuw zijn, krijg je ook gewoon 1 jaar garantie!

Hier vindt je deze tijdelijke aanbieding.

Wat doe jij? Ga je in op deze tijdelijke aanbieding of wacht je liever tot de Apple Watch 2 mogelijk gepresenteerd wordt in maart?

Wat is jouw mening?...