Apple Nieuws Vlaanderen

Home iPhone Foto’s van vermoede iPhone 6 gelekt

Net na de lancering zie je reeds de eerste geruchten verschijnen van de volgende generatie iPhone. Nu we binnen enkele maanden die nieuwe iPhone kunnen verwachten zie je weer wat geruchten de kop opsteken. Hierbij horen natuurlijk enkele gelekte foto’s …

Drie foto’s die op een Weibo account werden gepost beweren foto’s van de iPhone 6 te zijn. De foto’s zouden van een bron binnen Foxconn komen en tonen een prototype van het toestel die getest wordt. Vanzelfsprekend moet dit alles met een korreltje zout worden genomen. Niemand twijfelt eraan dat Apple bezig is met (een) nieuwe iPhone(‘s), die dit jaar nog worden verwacht. Als die iPhone ook effectief op de foto’s te zien is, is natuurlijk een groot vraagteken.

Ipod

De huidige iPod touch met camera

Op de foto’s zie je dunner toestel in vergelijking met de huidige iPhone 5s. Hierdoor zit de camera ook net iets buiten het body van de iPhone. Dit zou een serieuze verandering zijn ten opzichte van de vorige iPhone’s, maar dit is wel reeds de richting die ze uit zijn gegaan met de iPod touch. Op de foto’s is ook duidelijk te zien dat de randen afgerond zijn. Dit zagen we voor een stuk reeds bij de eerste iPhone’s; 2G, 3G en 3GS.

Grotere schermen

De meeste geruchten over de volgende iPhone spitsten zich toe op het scherm. Meerdere rapporten wezen erop dat Apple vooral aan het experimenteren was met grotere displays. Dit voornamelijk om te kunnen concurreren tegen de vele Android smartphones die de brug slaan tussen smartphone en tablet.

Gebogen display

Naast het groter worden, zou Apple ook onderzoek doen naar het gebogen scherm. In november rapporteerde Bloomberg reeds dat Apple werkt maakte van gebogen displays. Vorig jaar waren er enkele serieuze lekken die weinig aan de verbeelding over lieten tot Tim Cook, CEO van Apple, de nieuwe iPhone 5s aankondigde.

We zijn nog steeds enkele maanden verwijderd van een nieuwe aankondiging. We steken dus zeker onze hand niet in het vuur dat deze foto’s reeds de nieuwe iPhone zouden tonen.

 

Wat is jouw mening?...