Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Store Gentse Apple Store komt dichterbij

Volgens bronnen van One More Thing zouden de onderhandelingen tussen Apple en de projectontwikkelaar zich in een laatste fase bevinden, en staat de komst van een Apple Store in Gent zo goed als zeker.

Het was in december 2013 dat we voor het eerst met dit gerucht kwamen. Het oude postgebouw staat al een hele tijd leeg en werd begin vorig jaar opgekocht door De Paepe Real Estate. Eigenaar Ignace De Paepe gaf toen al aan dat er lopende onderhandelingen met Apple gaande waren, maar dat er zeker nog niets concreets was afgesproken. Als alles goed gaat, zullen er binnenkort op deze pagina vacatures verschijnen voor winkelpersoneel.

Het voormalige postgebouw van Gent is ideaal voor een Apple Store te huisvesten vanwege zijn centraal gelegen plaats en historische toets. Echter, de komst van deze retailwinkel zou slecht nieuws betekenen voor de APR’s in de buurt. Switch heeft een vestiging dicht bij de Korenmarkt en zou dus weleens sterke concurrentie kunnen ondervinden van Apple.

Er gaan ook nog steeds geruchten de ronde dat er een Apple Store zou komen in het nieuwe winkelcomplex aan de Guldenvlieslaan in Brussel. Hoewel de werken van dat gebouw al flink zijn opgeschoten, zijn er geen concrete aanwijzingen meer bijgekomen.

Denk je meer info te hebben over de komst van een Apple Store in België? Aarzel dan niet om ons te contacteren op deze pagina!

Wat is jouw mening?...