Back

Apple Store in “Post Plaza” Gent?

Volgens Het Laatste Nieuws en projectontwikkelaar Ignace De Paepe zou Apple interesse tonen in het Gentse “Post Plaza” op de Korenmarkt, voor het openen van een Apple Store.

Het oude postgebouw staat al een tijdje zo goed als leeg en werd begin dit jaar opgekocht door De Paepe Real Estate. Ignace De Paepe zelf spreekt over “lopende onderhandelingen met Apple”, maar zegt er tegelijk bij dat er nog geen concrete afspraken zijn en dat er nog meerdere bedrijven interesse hebben, waaronder Albert Heijn.

Geruchten over een Apple Store in de oude postgebouwen doen al eerder de ronde. Toch kunnen we deze geruchten deels bevestigen, aan onze redactie is altijd gezegd geweest door een anonieme tipgever dat Apple “bijzondere” interesse heeft in Gent.

43253057

Het is intussen immers meer dan een jaar geleden dat de eerste geruchten over een Apple Store in Gent de kop opstaken. Toen gingen de geruchten richting een Apple Store in de Gentse Veldstraat rechtover Fnac. Al snel bleek dat er op zo’n korte termijn geen Apple Store kon komen.

Ook geruchten van een Apple Store in Brussel zijn er nog steeds. Hier gaat het om een gebouw in aanbouw aan de Guldenvlieslaan. Voor beide geruchten zijn er nog geen concrete aanwijzingen. Het blijft dus wachten op de eerste vacatures bij Apple voor we zeker kunnen zijn van de komst van een Apple Store in België.

 

About the Author /

webmaster@applevlaanderen.be

Apple Nieuws Vlaanderen eigenaar, SEO hobbyist, Apple liefhebber.

Reactie (1)

  • Kevin

    8 december 2013

    Laat maar komen die Apple Store in Gent.

Wat is jouw mening?...