Back
Apple Store in Hong Kong

Mogelijke bevestiging van Apple Store in België [UPDATE]

Er is een mogelijke aanwijzing opgedoken dat de komst van een Apple Store in België een stuk waarschijnlijker maakt.

Het gaat om een foto van een braakliggend terrein waarop op een bord staat met de bouwvergunning van een winkelcomplex. De locatie is gelegen op de Guldenvlieslaan in Brussel, een locatie die we eerder al hadden getipt.

Bouwvergunning

Bron: belgium-iphone.com

Het zou hier gaan om de bouw van een winkelcentrum waar een Apple Store deel van zou kunnen uitmaken. Na een mislukte poging van de Britse groep Heron heeft Prowinko het project overgenomen in 2005. Om de schande van het braakliggende terrein toch wat te verbergen heeft men in tussentijd het kunstwerk ‘Cityscape’ van Arne Quinze er neergezet.

Nu men de vergunningen van het bouwproject op zak heeft, kan men van start gaan met de bouw van dit winkelcentrum. Het is niet expliciet geweten dat hier een Apple Store komt, maar aangezien deze locatie eerder al werd getipt, is het best wel mogelijk dat we binnenkort hierover meer informatie te weten komen.

UPDATE: Dankzij één van onze redactieleden hebben we een close-up van de stedenbouwkundige vergunning kunnen bemachtigen. Jammer genoeg staat op deze vergunning niet echt concrete info over de start en het einde van het project. Onder de foto vindt u nog een galerij met verschillende foto’s van de omgeving.

Close-up bouwvergunning

Terrein

Panorama omgeving

Panorama terrein

About the Author /

tim@applevlaanderen.be

Senior Editor Apple Nieuws Vlaanderen - Social Media addict

Reacties(2)

 • Luc De H

  4 januari 2013

  jongens toch is dit kinderjournalistiek?

  • Thomas

   4 januari 2013

   hetzelfde kan gezegd worden van uw opmerking…

Wat is jouw mening?...