Back

Publieke beta OS X Yosemite nu beschikbaar

Apple heeft de publieke beta van haar nieuwste besturingssysteem vrijgegeven. Iedereen die zich heeft ingeschreven op het Beta Program kan nu deze voorlopige versie downloaden.

De versie dat het grote publiek nu krijgt zal minder frequent worden geüpdatet dan de versie voor ontwikkelaars, en zal ook niet alle functies bevatten die de finale versie meekrijgt. Achteraf zal het mogelijk zijn om de finale versie van OS X Yosemite over de beta te schrijven, maar het makkelijkste om nu de beta te testen is om een afzonderlijke partitie van je harde schijf te maken en deze hierop te installeren. Zo vermijd je problemen met je bestaande programma’s en belangrijke documenten, en kan je naar hartelust rondneuzen in OS X Yosemite.

Je kan nog steeds inschrijven op het OS X Beta Program, maar de kans dat je nog zal worden toegelaten is kleiner aangezien het aantal plaatsen beperkt is tot 1 miljoen. Wie niet heeft kunnen inschrijven zal tot in de herfst moeten wachten om de finale versie van het nieuwe OS X te downloaden.

Wil je weten wat er nieuw is in OS X 10.10? Lees hier een uitvoerige blik op het nieuwe besturingssysteem.

About the Author /

tim@applevlaanderen.be

Senior Editor Apple Nieuws Vlaanderen - Social Media addict

Wat is jouw mening?...