Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Watch Apple Watch maakt publiek debuut in Parijs

Apple had gisteren medegedeeld dat ze hun Apple Watch voor slechts één dag tentoon zouden stellen in hun retail store op Rue Saint-Honoré ter gelegenheid van de Parisian Fashion Boutique Colette. De Apple Watch wordt nu voor de eerste keer publiek tentoongesteld sinds haar introductie vorige maand.

Net zoals bij de lancering van een iPhone, vormde er zich een lange wachtrij aan Collete’s die om 11uur in de voormiddag openging. De meest tentoongestelde modellen zijn afkomstig van de Apple Watch Sport Collection, ook zouden er enkele modellen van de Apple Watch Collection en Apple Watch Edition Collection ten toon worden gesteld, zoals de 18-karaat gouden versie.

Apple Watch om armBezoekers kunnen Apple’s nieuwste creatie bekijken, maar het is niet toegestaan om de Apple Watch ook degelijk uit te proberen. Althans kregen enkele journalisten wel de kans om eens een glimp op te vangen van een Apple Watch in werking.

Een heel deel medewerkers van de Apple Watch waren ook aanwezig op het evenement, waaronder Jony Ive, Apple’s Senior Vice President of Design. Naast medewerkers van Apple waren ook Karl Lagerfeld, een ontwerper en Anna Wintour, hoofdredactrice van het magazine ‚Vogue’ aanwezig.

In plaats van de Apple Watch voor te stellen als een compleet nieuw product, richt Apple zich meer op de modieuze kant ervan. Dat bleek al bij de introductie op 9 september, toen Apple enkele topredacteurs van modemagazines uitnodigde om de presentatie bij te wonen.

Apple plant om hun Apple Watch te lanceren begin 2015. Het basismodel zou zo’n 349 euro kunnen kosten.

1 reactie Op dit bericht
  1. Laat het maar snel volgend jaar zijn! Ik hoop alleen dat het toch een batterijduur heeft van 1 dag en nacht, want nu spreken ze voornamelijk maar over 1 dag…

Wat is jouw mening?...