Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Watch Screenshots Activity app opgedoken

iOS-ontwikkelaar Hamza Sood heeft een reeks screenshots van iOS 8.2 getweet die een beeld geven van de “Activity” companion app. Na de kennismaking met de Apple Watch tijdens het event van vorige week werd afgelopen maandag ook iOS 8.2 vrijgegeven.
In iOS 8.2 zit een app die enkel zichtbaar wordt als je verbonden bent met een Apple Watch. Ontwikkelaar Hamza Sood kreeg de “Activity”app reeds aan de praat. Met deze app registreert de Apple Watch je dagelijkse bewegingen. Zo houdt de app bij hoelang je beweegt, hoeveel je traint en hoe vaak je rechtstaat.

Als je je doelen haalt, word je beloond met een soort sticker. Apple noemt zo’n sticker een achievement en de app zet al je stickers op een rijtje. Ongewoon voor Apple is de donkere interface van de app. Meestal gebruikers iPhone-apps vooral lichte kleuren. Misschien koos Apple voor de donkere interface omdat dit beter overeenkomt met de interface van de Apple Watch.

Op de Apple Watch kan je met kleine indicatoren zien hoeveel je nog moet bewegen om je doel voor die dag te bereiken. Met de “Activity” app op je iPhone kan je je vooruitgang over een langere tijd controleren in overzichtelijke grafieken.

Indien je nieuwsgierig bent, kan je surfen naar de health-and-fitness-pagina van de Apple Watch.

Deze diashow vereist JavaScript.

Wat is jouw mening?...