Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Watch Vier nieuwe guided tours voor Apple Watch

Apple heeft het aantal beschikbare video’s met uitleg over het gebruik van de Apple Watch op de website verdubbeld. Er werden video’s toegevoegd over Siri, telefoneren, muziek en kaarten.

Siri

Apple verwacht dat Siri één van de meest gebruikte en gemakkelijkste manieren wordt om de Apple Watch te besturen. Je kan Siri heel eenvoudig activeren door je pols op te tillen en aan te spreken met “Hey Siri”. Eénmaal Siri geactiveerd is, kan je apps openen of applicaties openen.

Telefoneren

De Apple Watch staat in verbinding met je iPhone. Op het moment dat je opgebeld wordt, verschijnt er op je Apple Watch een rode en groene knop, waarmee je het telefoontje kan opnemen of afwijzen. Je kan ook zelf iemand bellen met je Apple Watch. Met het kroontje op de zijkant kan je andere mogelijkheden activeren zoals het verzenden van een sms.

Muziek

De muziek-app laat je de muziek op je iPhone afspelen. Dit filmpje laat zien welke mogelijkheden Glances en Force Touch hebben. Je kan bijvoorbeeld de muziek via bluetooth naar een andere bron sturen, waardoor het geluid uit andere speakers komt.

Kaarten

De kaarten-applicatie van Apple kan ook gebruikt worden op de Apple Watch. Met het kroontje kan je in- en uitzoomen. Je kan navigeren naar een locatie. Wanneer je van richting moet veranderen, geeft de Apple Watch je een tikje op de pols om je te verwittigen.

Wat is jouw mening?...