Apple Nieuws Vlaanderen

Home iPod Nieuwe kleuren voor de iPod line-up

Gisteren werd iTunes versie 12.2 gelanceerd, maar naast de verwachte nieuwigheden zoals de integratie van Apple Music viel het iTunes gebruikers op dat er render afbeeldingen getoond werden van iPods in nog niet beschikbare kleuren.

Gebruikers kregen plots iPods te zien die nog niet verkrijgbaar zijn wanneer ze een nieuwe iPod wilden instellen of een iPod met iTunes wilden herstellen. De compositie die getoond word tijdens de setup van een (nieuwe) iPod bevat een iPod Touch in een donkerder blauw, een gouden iPod Nano en een kleine fel roze iPod Shuffle.

ipod_2015_colors

Na de iTunes app wat grondiger te onderzoeken vond MacRumors al snel een afbeelding waarin de nieuwe iPod line-up wordt weergegeven in zilver, fel roze, licht goud, diep blauw, space grey en rood. Verder blijven de modellen grotendeels onveranderd op het eerste zicht. Met uitzondering van de iPod touch die getoond wordt zonder pols band verbinding. Het is niet bekend of Apple de interne onderdelen van de iPods zal vernieuwen of dat het enkel gaat om een wijziging in het kleuren aanbod.

Op de kalender app is “Tuesday 14” duidelijk af te lezen wat kan verwijzen naar een lancering op 14 juli (binnen twee weken) maar dit zijn enkel speculaties. De iPods hebben geen refresh meer gezien sinds 2013, deels door de zware daling van de iPod verkoop.

Wat is jouw mening?...