Back

Waar kan je de Apple Watch in België kopen?

Het is na lang wachten eindelijk zover, de Apple Watch is nu officieel in België beschikbaar. In dit artikel geven wij een overzicht van alle verkooppunten van de Apple Watch, de beschikbare modellen en het prijskaartje.

Apple (Online) Store

Natuurlijk is het mogelijk om de Apple Watch uit te proberen in de Brusselse Apple Store en deze daarna te kopen of bestellen. En voor degene die liever geen uitstap naar Brussel maken voor hun Apple Watch kunnen deze gewoon in de Apple Online Store bestellen. Volgens onze bronnen is de Apple Watch Edition niet verkrijgbaar in de Brusselse Apple Store.

Apple Premium Resellers

Na een rondvraag van onze redactie bij de Apple Premium Resellers van ons land blijkt dat ook zij de Apple Watch vanaf 9 oktober aanbieden. Alle modellen zouden verkrijgbaar zijn, enkel de “Edition” versies zijn er niet verkrijgbaar. We geven een kort overzicht van de Vlaamse Apple Premium Resellers.

Lab9

Bij Apple Premium Reseller Lab9 is de Apple Watch in elke winkel verkrijgbaar. Een overzicht van Lab9 winkels kan je hier vinden.

EasyM

Bij de grootste Apple Reseller van het land is de Apple Watch ook verkrijgbaar. Meer info op hun website.

Switch

Switch winkels openen deze vrijdag hun deuren iets vroeger dan gebruikelijk. Meer info vind je hier.

De volledige Apple Watch experience kan je vinden in Switch Antwerpen Theater, Wijnegem en Hasselt. Ook in de overige winkels kan je de Watch kopen. -Switch

 

Van zodra we meer info hebben over de beschikbaarheid van de Apple Watch in België zullen we dit artikel updaten. Volg ons op Twitter en Facebook voor de laatste info. Wil je absoluut vrijdag een watch? Ga dan bij de opening naar de winkel.

About the Author /

jan_vervloet@me.com

18, from the middle of nowhere, al vele jaren steevast geïnteresseerd in technologie. "If you can't love yourself, how in the hell you gonna love somebody else?" -Ru

Wat is jouw mening?...