Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple TV Nieuwe Apple TV 4 vanaf 26 oktober te koop

De nieuwe versie van de Apple TV is vanaf 26 oktober verkrijgbaar. Dat heeft Apple-CEO Tim Cook bekendgemaakt tijdens de Wall Street Journal Digital Live-conferentie.

Tijdens een interview op de Wall Street Journal Digital Live conferentie, maakte Tim Cook de verschijningsdatum van de vierde generatie Apple TV bekend. De ATim Cook WSJDpple TV verkoop gaat vanaf maandag 26 oktober van start. Het is nog niet duidelijk of vanaf die datum de settopbox dan ook in Belgie en Nederland beschikbaar zal zijn, soms verschijnen Apple-producten hier pas iets later. Cook ging verder niet in op de introductie.

Apple kondigde de nieuwe Apple TV  in september aan. Eerdere geruchten beweerden dat je een Apple TV 4 eind oktober online kon bestellen, maar hem dan begin november pas geleverd kreeg, of in de winkel te koop was.

De vernieuwde Apple TV gaat in België en Nederland 179 euro kosten voor het 32 GB-model en 239 euro voor de 64 GB-versie. Deze prijzen zijn nog niet officieel bekendgemaakt, maar de Duitse webwinkel Cyberport deelde dit vorige week mee, toch zijn de prijzen in Duitsland vaak iets goedkoper dan in België.

Apple TV 4

De nieuwe Apple TV 4 is de grootste update van de settopbox sinds 2012, met heel wat nieuwe functies en verbeteringen. De nieuwe Apple TV is iets dikker dan voorgaande modellen en heeft een nieuwe afstandsbediening. Met een volledig nieuw besturingssysteem, genaamd tvOS en de mogelijkheid om in de App Store games en apps te downloaden.

Wat is jouw mening?...