Back

Nieuwe Apple TV eind oktober online te bestellen, begin november te koop

De nieuwe Apple TV is vanaf eind oktober te bestellen in de online Apple Store, en  begin november ook te koop in de winkels. Dat schrijft 9to5mac

De Nieuwe Apple TV zal eind oktober via de Online Apple Store te bestellen zijn, en in Apple Retail Stores te koop zijn de eerste week van november. Dat is wat 9to5Mac meldt op basis van betrouwbare bronnen. 

Apple TV begin november

Toch zal de nieuwe Apple TV pas begin november worden geleverd aan de personen die het toestel online hebben besteld. Apple had eerder al aangekondigd dat de nieuwe Apple TV eind oktober beschikbaar zou zijn. Een exacte datum werd toen niet genoemd. De nieuwe Apple TV werd samen met de iPad Pro aangekondigd tijdens het iPhone evenement in september. In de Online Apple Store kunnen we sinds enkele dagen lezen dat de iPad Pro beschikbaar is in november, bij de Apple TV staat ‘binnenkort verkrijgbaar’.

Wat te verwachten

De nieuwe Apple TV 4 is de grootste update van de settopbox sinds jaren (2012), met heel wat nieuwe functies en verbeteringen:

  • Voegt eindelijk een App Store toe
  • Een nieuw besturingssysteem genaamd tvOS
  • Het komt met een een verbeterde afstandsbediening die een touchpad en voice control toevoegt.
  • Voorzien van betere hardware
  • Universele zoekfunctie geschikt voor apps van derden

Meer over de Apple TV 4

About the Author /

wittemichiels@gmail.com

Ergens uit de kempen - Geïnteresseerd in alles wat met tech en media nieuws te maken heeft -  Apple geek - Like special beer in the evening and strong coffee in the morning

Wat is jouw mening?...