Back

Apple Store Brussel sluit even de deuren

De Apple Store in Brussel heeft zijn deuren voorlopig gesloten, dit heeft allemaal te maken met de terreurdreiging die in de Brusselse stad van kracht is.

Een dagje Brussel, daar wilde ik dan wel gebruik van maken om eens een kijkje te gaan nemen naar de Apple Store die in september zijn deuren heeft geopend. Helaas stond ik voor een gesloten deur, dit door de gevolgen van terreurdreigingsniveau vier in Brussel.

Een bordje voor de deur gaf aan dat de winkel deze week aangepaste openingsuren hanteert. Ook op de website van Apple zijn de openingsuren intussen aangepast, en verontschuldigen ze zich voor het ongemak. De Store zal terug open zijn morgen woensdag, tussen 12:00h – 17:00h.

De regering liet weten dat vooral drukke plaatsen een doelwit van mogelijk terrorisme kan zijn, ook verschillende andere winkels en shoppingcentra hebben de deuren reeds gesloten. Morgen zou de uitzonderlijke situatie wel in grote mate voorbij zijn.

 

 

About the Author /

wittemichiels@gmail.com

Ergens uit de kempen - Geïnteresseerd in alles wat met tech en media nieuws te maken heeft -  Apple geek - Like special beer in the evening and strong coffee in the morning

Wat is jouw mening?...