Back

OnePlus brengt Sandstone iPhone case uit

Wait what? Jep, de smartphoneproducent OnePlus heeft vandaag een nieuw hoesje op de markt gebracht. Niet voor hun OnePlus One, Two, of X, maar voor Apple’s iPhone 6 & 6s.

OnePlus, een Chinese smartphonefabrikant die in 2013 zijn eerste model, de OnePlus One uitbracht, had hiermee een enorm succes. Het android-toestel was enkel via een invite-systeem te verkrijgen en bracht prestaties van de beste en meest kostelijke android-apparaten naar hun toestel voor een belachelijke prijs van €269. De slogan luidt dan ook “Flagship Killer”. Hiernaast bracht OnePlus ook de Oneplus Two en de OnePlus X uit.

 

Waarom een Android-producent cases maakt voor iPhone?

OnePlus zelf verklaart dat dit is om “de gebruiker te laten zien wat hij mist” met de hardware van OnePlus en de Sandstone Black afwerking die ook terug te vinden is op de OnePlus One en Two. Bij je iPhone case krijg je een invite voor de nieuwe OnePlus X, en dan nog geen gewone, het kan zelf een gratis OnePlus X zijn. Het is niet de eerste keer dat OnePlus opvallende marketingstunts uitvoert, denk maar aan het vreemde invite-systeem (vanaf 25 december 2015 zegt OnePlus voorgoed vaarwel aan dit invite-systeem)

De iPhone cases kan je hier bestellen voor €19,99. Als je er eentje wil, zal je hier niet lang mee mogen wachten, want het gaat om een gelimiteerde oplage.

De case is enkel beschikbaar voor iPhone 6 en 6s.

About the Author /

woutervanbelle@icloud.com

West-Vlaanderen, 18. Student Multimedia, Webdesigner, Grafisch Ontwerper en Apple fanboy. MacBook Pro 15" Retina 2015, iPhone 6s Plus, Apple Watch Sport, Apple TV 2...

Wat is jouw mening?...