Back

WWDC 2014 vanaf 2 juni in Moscone West, San Francisco

Apple heeft zonet in een persbericht bekend gemaakt dat de jaarlijkse Worldwide Developers Conference zal doorgaan van 2 tot 6 juni. Dit zal naar gewoonte plaatsvinden in het Moscone West center in San Francisco. Ontwikkelaars kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor tickets.

Tot 7 april kunnen ontwikkelaars zich aanmelden voor een tickets en Apple zal deze vervolgens verdelen volgens willekeurige selectie (loterij). Ook worden er dit jaar 200 tickets uitgedeeld aan jonge studenten. Tickets kunnen worden aangevraagd via deze website en kosten $1599 per stuk.

Vorig jaar werd WWDC enkele weken later aangekondigd en startte deze ook een week later. Waarom Apple dit alles nu vroeger heeft gepland is echter onduidelijk. Dit jaar hanteren ze ook een ander systeem om de tickets te verdelen. Vorige editie was al in enkele minuten uitverkocht, maar kreeg toen veel commentaar vanuit sociale media. Het nieuwe systeem lijkt ons toch iets ‘eerlijker’.

WWDC 2014

Naar gewoonte kunnen we op WWDC Apple’s nieuwste versies van iOS en OS X verwachten. Nieuwe of aangepaste versies van de MacBook-reeks kunnen ook op de planning staan. Wat er tijdens de editie van 2013 allemaal is aangekondigd leest u hier. Tevens vinden er tijdens dit evenement een 100-tal technische sessies plaats waarin ontwikkelaars kunnen kennis maken met de nieuwste functies van iOS en OS X. Tenslotte zijn er meer dan 1000 ingenieurs van Apple die ontwikkelaars van antwoorden kunnen voorzien. Tot slot zal er een livestream zijn voor de ‘State of the Union’ sessie en de Apple Design Awards. Over een livestream van de keynote is nog niets geweten.

About the Author /

tim@applevlaanderen.be

Senior Editor Apple Nieuws Vlaanderen - Social Media addict

Wat is jouw mening?...