Back

iMac krijgt naar verluidt volgende week een kleine opfrissing

Apple zou volgens enkele bronnen in de loop van volgende week een kleine opfrissing van de iMac introduceren. Het zou gaan om enkele interne verbeteringen, maar geen Retina scherm.

Enkele dagen geleden ontdekte men code in OS X Yosemite die referenties bevat naar toekomstige iMac-modellen met een Retina scherm. Ongetwijfeld is Apple bezig met het testen van zo’n scherm, maar voor de kleine update van volgende week staat dit nog niet gepland. Daarentegen zou enkel de processor een kleine upgrade krijgen van 100 MHz, en dit voor elk model.

Deze upgrade heeft de MacBook Air enkele maanden geleden ook gehad. Alle modellen van die reeks kregen toen een snellere processor met 100 MHz meer. Met die kleine update werd ook de prijs van het toestel verlaagd. Het is goed mogelijk dat dit voor de iMac ook zo zal zijn, maar zekerheid is daarover nog niet.

MacG die met de geruchten naar buiten kwam, heeft een goede reputatie op dit gebied. Zo wisten ze in het verleden al de update van de MacBook Air accuraat te voorspellen, dus hoogstwaarschijnlijk zien we volgende week iMacs met een iets snellere processor.

About the Author /

tim@applevlaanderen.be

Senior Editor Apple Nieuws Vlaanderen - Social Media addict

Wat is jouw mening?...