Apple Nieuws Vlaanderen

Home iPad Apple start Back to School actie met cadeaubonnen voor Mac, iPad en...

Hoewel veel studenten nog niet meteen herinnerd willen worden aan het volgende schooljaar, moeten we het er toch heel eventjes over hebben. Apple heeft namelijk deze week haar jaarlijkse Back to School actie afgetrapt. Het is ook dit jaar dus zeker weer de moeite om als student een Mac, iPad of iPhone tijdens deze periode aan te schaffen, want er zijn weer verschillende extra’s.

Cadeaubonnen bij je aankoop

De Back to School-actie van dit jaar houdt in dat je bij aankoop van een toestel een (digitale) cadeaubon krijgt. Bij aankoop van een iPad of iPhone ‘voor je studies’ krijg je een cadeaubon ter waarde van € 35,-, wanneer je een Mac koopt ligt dit bedrag een stuk hoger, je krijgt dan een bon van € 70,-. De waarde van de bon is niet afhankelijk van de ‘sterkte’ van je toestel, de bedragen staan dus vast en verschillen dus enkel tussen een iOS-toestel of een Mac.

Deze cadeaubon kan je dus voor een leuke hoes gebruiken, of je kan deze natuurlijk ook gebruiken om een Apple TV of ander apparaat mee te kopen, hierin ben je volledig vrij. De enige beperking is dat de digitale bon enkel gebruikt kan worden in de online Apple Store.

Nog steeds onderwijskorting

Naast deze leuke extra krijg je ook nog steeds de onderwijskorting van om en bij de 6% van het originele bedrag. Deze kortingen kunnen oplopen tot boven de € 200,- afhankelijk van het toestel dat je kiest. Ook is er sinds kort onderwijskorting op de iPad waarvan je dus nu ook extra kunt genieten. Deze kortingen zijn dezelfde als de onderwijskorting doorheen het jaar, dit wil ook zeggen dat deze enkel geldt voor studenten universiteit/ hoger onderwijs en leerkrachten.

Deze Back to School-actie van Apple zelf loopt volgens de voorwaarden van 1 juli 2014 tot en met 9 september 2014. Het is alleszins een extra aanmoediging voor zij die al een hele tijd aan het twijfelen waren. Het schooljaar beginnen met een gloednieuwe iPad of Mac is natuurlijk ook nog net iets aangenamer. Een simpele klik hier brengt je naar de onderwijs-store van de Apple Store online.

Wat is jouw mening?...