Back

Nieuwe vergelijking iPhone 6 en iPhone 5s duikt op

Gisteren dook op het Russische YouTube kanaal Rozetked een nieuwe video op van de iPhone 6. In de video krijgen we een bijna compleet afgewerkte iPhone 6 te zien. Het nieuwe model wordt er vergeleken met de iPhone 5s. De gloednieuwe iPhone zou wel eens sterk op het definitieve model kunnen lijken dat we 9 september te zien krijgen.

Vorige week verscheen ook al een video van Feld & Volk waarin we een uit verschillende delen samengestelde iPhone 6 kregen te zien. Feld & Volk verklaarde dat het met veel moeite een eigen luxe iPhone 6 had kunnen maken uit diverse componenten. Het toonde ook hoe de iPhone vroeg op iTunes aangesloten te worden. Er kwamen echter veel reacties op deze video. Sommigen stelden zich bijvoorbeeld vragen over de resolutie of de cameraring die te ver uitstak.

Op 1 september, gisteren, kwam er plots een nieuwe video. Dit keer postte het Russische Rozetked een nieuw filmpje. In de video wordt een 4,7 inch iPhone 6 vergeleken met de iPhone 5s. Ook deze iPhone 6 lijkt uit verschillende onderdelen samengesteld te zijn. Dat bewijst namelijk de zowel zwarte als witte frontplaat.

In het bewuste filmpje vergelijkt Rozetked eerst het design van de iPhone 6 met dat van de iPhone 5s. De nieuwe iPhone 6 lijkt sterk op de foto’s die eerder al opdoken. Het ronde iPad design met volume- en muteknoppen valt samen met de grootte van het toestel het meest op. De iPhone 6 ziet er ook veel dunner uit. Verder wordt het Apple logo getoond dat uit liquidmetal zou gemaakt zijn. Ook de dual-LED-fliters, cameraring, aan-/uitknop en enkele interne elementen komen in het filmpje aan bod.

De iPhone 6 wordt op 9 september aangekondigd in het legendarische Flint Center.

 

 

 

 

About the Author /

michielfierens@hotmail.com

Student Rechten DJ aka TheProudmich

Wat is jouw mening?...