Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Store Ahrendts geeft in video meer uitleg over online verkoop Apple Watch

Angela Ahrendts, retailbaas bij Apple, heeft in een video voor de winkelmedewerkers uitgelegd waarom de Apple Watch momenteel enkel online verkocht wordt.

Online verkoop van de Apple Watch

applew_3162037bVoor Apple wordt deze week een spannende week omdat deze week de Apple Watch en de nieuwste MacBook aan de klanten geleverd zullen worden. Angela Ahrendts heeft in een videoboodschap aan het winkelpersoneel van de Apple Stores een aantal antwoorden gegeven op steeds terugkerende vragen van klanten.

Ze zegt in de boodschap dat de eerste reacties op de nieuwe producten ontzettend positief zijn. Daarnaast benadrukt Ahrendts dat de beslissing om enkel online bestellingen aan te nemen een heel moeilijke beslissing was. Ze stelt ook de klanten gerust die bij de bestelling de mededeling kregen dat de leveringstijd 24 uur was gerust. Deze klanten zullen hun Apple Watch vrijdag of zaterdag ontvangen.

 

Efficiëntere service voor de consumenten

apple-store-locatorDoor de grote vraag naar de Apple Watch en de beperkte voorraad kon Apple volgens Ahrendts niet anders dat voorlopig te opteren voor een online-only verkoop. Voor Apple is het belangrijk om de consumenten duidelijk te maken dat de Apple Watch niet gewoon een nieuw product van Apple is. Apple wil beklemtonen dat de Apple Watch behoort tot een totaal nieuwe categorie producten. Nog nooit heeft Apple een product twee weken voor de levering tentoongesteld.

Aangezien de Apple Watch een persoonlijk product is, moet de verkoper de gids zijn die de klant kan helpen om de juiste Apple Watch te vinden. Door aansluitend de Apple Watch online te bestellen, kan Apple de klanten de beste service garanderen.

Bekijk hier de videoboodschap van Angela Ahrendts :


Exclusif : Angela Ahrendts évoque la sortie de… door mac4ever

 

Wat is jouw mening?...