Back

Apple Store Brussel: Apple probeert tevergeefs logo te verbergen

Met een Apple Store die binnen een goede twee weken gaat openen valt er wel elke dag wat nieuws te rapen vanop de Apple Store werf. Zo ook vandaag weer.

Eerder deze week kreeg onze redactie foto’s doorgestuurd van een trouwe Apple Nieuws Vlaanderen lezer. Op de foto’s, die ‘s nachts zijn genomen, was duidelijk een Apple logo te zien op de toekomstige Brusselse Apple Store. Deze beelden zijn blijkbaar ook niet ontgaan aan Apple zelf.

©Apple Nieuws Vlaanderen

©Apple Nieuws Vlaanderen

 

Onze Collega’s van Belgium-iPhone – Le Soir konden deze ochtend vaststellen dat Apple maar wat te veel moeite doet om het logo te verbergen. Al moet het gezegd worden, zo goed lukt het blijkbaar ook niet. Doorheen de witte folie is het Apple logo overduidelijk te zien.

Foto: AC / Le Soir

 

Verder valt er ook nog te vermelden dat nu alle ramen zijn geplaatst, en de Apple Store dus wel degelijk in zijn laatste rechte lijn zit naar de opening op 19 september. Heb jij foto’s van de store of leuke weetjes over de Apple Store in Brussel? Dan kan je ons contacteren via mail of op Facebook en Twitter.

About the Author /

webmaster@applevlaanderen.be

Apple Nieuws Vlaanderen eigenaar, SEO hobbyist, Apple liefhebber.

Wat is jouw mening?...