Back

Apple logo zichtbaar op Brusselse Apple Store

Het zijn spannende dagen voor Belgische Apple fans. Niet alleen is er binnenkort de Apple Keynote, op 19 september is er ook nog eens de opening van de eerste Belgische Apple Store.

Eerder konden we al in primeur de openingsdatum bevestigen van de Apple Store in Brussel. Niet alleen de openingsdatum werd in het document dat onze redactie ontving bevestigd ook de locatie. Om alle twijfel uit de weg te ruimen hebben we nu ook in primeur foto’s ontvangen van het Apple logo die te zien op de store. Met het bevestigen van de logo’s op de store kan het niet anders dan dat een opening zeer dicht bij is.

Apple Store Brussel met logo

Apple Store Brussel, deze nacht met logo

Apple Store Brussel met logo

Apple Store Brussel, deze nacht met logo

Aan de foto’s is te zien dat het Apple logo nog niet volledig is afgewerkt. Aan gezien de foto’s ‘s nachts zijn genomen lijkt het erop dat men volop aan het werk was met het plaatsen van de logo’s. Eerder dit weekend, zaterdag nacht, werden ons ook foto’s toegestuurd van de Store. Daarop is te zien dat er een houten omsluiting is geplaatst, deze waren echter nog niet wit geverfd en er was ook nog geen logo zichtbaar.

Het wijst er dus op dat Apple er alles aan doet om de Store zo snel mogelijk klaar te hebben, er wordt dag en nacht gewerkt aan de Brusselse Apple Store. Het zijn spannende tijden voor Apple fans! Heb jij foto’s van de store of leuke weetjes over de Apple Store in Brussel? Dan kan je ons contacteren via mail of op Facebook en Twitter

De Apple zaterdag nacht 29/8 zonder logo en houten afsluiting

De Apple Store zaterdagnacht 29/8 zonder logo en met houten afsluiting

 

About the Author /

webmaster@applevlaanderen.be

Apple Nieuws Vlaanderen eigenaar, SEO hobbyist, Apple liefhebber.

Wat is jouw mening?...