Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple TV Apple TV 4 vanaf vrijdag 30 oktober in de rekken

Volgens Apple medewerkers zal de nieuwe Apple TV 4 vanaf vrijdag 30 oktober in de rekken liggen bij de Apple Stores. 

De nieuwe Apple TV 4 was begin deze week al online te bestellen via de website van Apple, de leveringen worden vrijdag verwacht bij de eerste klanten. Volgens Apple medewerkers liggen de eerste exemplaren vanaf vrijdag ook in de rekken van de Apple Store’s, in ieder geval in de Amerikaanse Apple Stores. De winkels zullen worden gereorganiseerd in de nacht van donderdag-op-vrijdag, zodat de nieuwe Apple TV volledig in de schijnwerpers zal staan. De eerste leveringen van de TV-box zouden al toegekomen zijn in de Apple Stores. Of dat ook voor de Belgische en Nederlandse Stores zo is, is op dit moment nog niet geweten.

Ook de Apple Premium Resellers hebben hun bestellingen kunnen plaatsen, zo kunnen ook zij zo snel mogelijk aan de slag. De nieuwe Apple TV 4 zal aangeboden worden met de volgende prijzen:

Apple richt zich met de Apple TV 4 op apps en games. Een eigen App Store (gebaseerd op tvOS) maakt het mogelijk om games en andere apps op je tv te draaien. De afstandsbediening is uitgerust met een touchscreen en een bewegingssensor, ook te gebruiken als gamecontroller. Bekijk films op je tv, of speel samen met je vrienden een game, allemaal mogelijk met de nieuwe Apple TV 4.

Wat is jouw mening?...