Back

Duitse Apple Stores krijgen inruilprogramma voor iPhones

Sinds kort is het inruilprogramma voor iPhones uitgebreid naar Duitsland, nadat de dienst eerder in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk werd geïntroduceerd. Klanten kunnen zo hun oude iPhone omruilen tegen een nieuwe versie met tot wel €230 vermindering.

Volgens dit programma worden de oudere iPhones gewaardeerd op basis van de kwaliteit van het scherm, de kwaliteit van de hardware en de kwaliteit van de buttons. Waterschade wordt evenwel niet in rekening genomen. Vervolgens zal de bekomen inruilwaarde worden verrekend als een gift card bij de aankoop van een nieuwe iPhone, en deze aankoop moet echter tijdens dezelfde transactie plaatsvinden.

iPhone inruilprogramma

In Duitse Apple Stores is dit inruilprogramma sinds kort ook actief. Je kan maximaal €230 terugkrijgen van je oude iPhone en de inruilwaarde zal logischerwijs meer zijn voor nieuwere versies zoals de iPhone 5 en de 4S, dan voor oudere versies.

Voor Belgen kan dit ook interessant zijn aangezien Duitsland 13 Apple Stores telt en 1 daarvan misschien niet extreem ver van je gelegen is. Eventueel eventjes passeren tijdens de vakantie of er een weekendje weg van maken kan ook leuk zijn! In Frankrijk is dit inruilprogramma ook actief, maar in Nederland nog niet.

Ben je van plan gebruik te maken van dit inruilprogramma in 1 van de Apple Stores in onze naaste buurlanden? Laat ons dan zeker weten hoe je het hebt ervaren!

About the Author /

tim@applevlaanderen.be

Senior Editor Apple Nieuws Vlaanderen - Social Media addict

Wat is jouw mening?...