Back

[UPDATE] Win 6 maanden Mobile Vikings

Eerder deze week raakte bekend dat vanaf 2 mei BASE zijn 4G-netwerk zal openstellen voor klanten met een iPhone. Ook goed nieuws voor klanten van Mobile Vikings, want zij kunnen eveneens gebruik maken van dat 4G-netwerk. Om dat te vieren geven we in samenwerking met Mobile Vikings twee keer voor 6 maanden top-ups weg ter waarde van 90 euro elk!

mobile_vikings_logoConcreet houdt dit in dat elke winnaar van ons een code krijgt toegestuurd, die kan worden omgeruild op de website van Mobile Vikings voor 900 ‘vikingpunten’. Deze 900 punten hebben een waarde van €90 en kunnen worden opgebruikt naar wens. Bijvoorbeeld 6 x 150 punten of 9 x 100 punten.

Natuurlijk geven we deze leuke prijzen niet zomaar weg! Er is aan deze actie ook een kleine wedstrijd verbonden. Onderaan dit artikel zie je een widget met allerlei mogelijkheden om deel te nemen. Ten eerste kan je een vraag oplossen (tip: bezoek eens de website van Mobile Vikings), maar als je meer kans wil maken kan je ook de onze Facebook-pagina en die van MV vind-ik-leuken. Tenslotte kan je ook nog tweeten over de wedstrijd om een streepje voor te hebben op de rest.

De wedstrijd gaat van start op vrijdag 18 april en loopt tot vrijdag 2 mei 00u00 (nacht van donderdag op vrijdag). In de voormiddag van vrijdag 2 mei zullen we de 2 winnaars van deze wedstrijd bekend maken en contact met hen opnemen. Tevens zullen iPhone-gebruikers die klant zijn van BASE of Mobile Vikings en een 4G-compatibel toestel hebben (iPhone 5, 5c en 5s), op 2 mei een software-update ontvangen op hun toestel waardoor ze nadien op 4G kunnen surfen.

a Rafflecopter giveaway

UPDATE: De wedstrijd is ten einde en de winnaars zijn bekend! In de widget hierboven ziet u de namen van de winnaars!

About the Author /

tim@applevlaanderen.be

Senior Editor Apple Nieuws Vlaanderen - Social Media addict

Wat is jouw mening?...