Back

[WIN] Uw oude Mac of iPad is geld waard bij easy-m

Vorige maand werden twee nieuwe iPads voorgesteld, en kreeg de iMac het langverwachte Retina Display. Redenen genoeg lijkt ons om één van die nieuwe werkbeesten aan te schaffen als je huidige Mac of iPad al een tijdje meegaat. Easy-m wil jou hierbij helpen en organiseert een inruilactie, daarbovenop geven ze ook nog 3 eens iTunes kaarten weg.

Easy-m wil je een fikse korting geven op een nieuwe iPad of Mac als je je oude exemplaar binnenbrengt in één van hun winkels. De korting die je krijgt is afhankelijk van de ouderdom en model van je toestel. Een nieuwere Mac zal dus meer opleveren dan een ouder model. Om de lancering van de nieuwe iMac en iPad te vieren, verhogen ze de terugnamewaarde van uw oude iMac of iPad uitzonderlijk met 10%.  De 10% extra worden verrekend aan de kassa op basis van de inruilwaarde van je toestel.

Waarom doen ze dit kan je je afvragen? Easy-m heeft namelijk een samenwerkingsverband afgesloten met een bedrijf dat oude computers en iPads terugneemt en een tweede leven geeft bij onderwijs- en culturele instellingen die op zoek zijn naar budgetvriendelijk IT-materiaal.

Wil je weten hoeveel je toestel nog waard is, bezoek dan zeker deze rekenmodule en kom meteen de inruilwaarde te weten! Er zijn wel enkele spelregels om korting te krijgen op de aankoop van een nieuw exemplaar. Zo moet je oude toestel uiteraard nog steeds werken, de behuizing in goede staat zijn (weinig krassen, scherm is onbeschadigd en geen deuken) en voorzien zijn van de bijhorende batterijlader.

Meer info vind je op hun website.

WIN

Naar aanleiding van hun inruilactie wil easy-m 3 iTunes kaarten weggeven in samenwerking met onze redactie. Vul daarom onderstaande widget in en maak kans op een iTunes kaart ter waarde van €15!

De wedstrijd start zondag 23 november om middernacht en loopt tot woensdag 26 november middernacht.

a Rafflecopter giveaway

About the Author /

tim@applevlaanderen.be

Senior Editor Apple Nieuws Vlaanderen - Social Media addict