Back

Voorbereidingen gestart voor Apple Event van maandag

Net zoals iedereen in spanning aan het wachten op nieuws over de Apple Watch? Over een paar dagen weten we hopelijk alles over de Apple Watch en kunnen we beginnen kiezen …

35De voorbereidingen in en rond het Yerba Buena Center (San Francisco) voor het Apple Event van maandag 9 maart zijn volop bezig. Tijdens dit event worden hopelijk de laatste geheimen over de Apple Watch onthuld. En waarschijnlijk zullen we ook de kans krijgen om de eigenschappen en de mogelijkheden van de nieuwe MacBooks te ontdekken.

Achter het gebouw van het Yerba Buena Center werd een grote witte demoruimte gebouwd en aan de voorkant is Apple nu ook begonnen met het ophangen van banners. Verwijzend naar het begin van de zomertijd (in de Verenigde Staten op 8 maart – bij ons op 29 maart) kreeg het Apple Event de naam “Spring Forward”. Deze benaming legt ook de link met de 26Apple Watch, het product dat tijdens het event in het centrum van de belangstelling zal staan. Spring Forward begint op maandag 9 maart om 18u00 Belgische tijd.

About the Author /

luc.aud@pandora.be

Ik ben bezeten door alles wat met ICT en multimedia te maken heeft. Apple-producten liggen bij mij in de bovenste schuif vanwege hun degelijkheid en betrouwbaarheid.

Wat is jouw mening?...