Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Watch Apple Watch uittesten wordt een hele belevenis

Vanaf 10 april is het zo ver, dan kan je de Apple Watch bestellen. Hoe Apple hun nieuwste product in hun winkels gaat tentoonstelling was tot voor kort nog een heel mysterie. Elke klant zou 15 minuten de tijd krijgen om de Apple Watch uit te proberen in het bijzijn van een medewerker. 

Apple_WatchApple Stores zouden voorzien worden van tafels waarop elk model staat uitgestald. In elke winkel zouden zo’n 10 tafels beschikbaar worden gesteld om lange wachtrijen te vermijden. Elke bezoeker zou zo’n 15 minuten de tijd krijgen om Apple’s nieuwste toestelletje uit te testen. Om alles vlot te laten verlopen zou Apple 75 procent van hun personeel beschikbaar stellen voor het passen van de Apple Watch. Wanneer je geïnteresseerd bent in de Apple Watch Edition krijg je zelfs een extra speciale behandeling van maar liefs twee medewerkers die bovendien een extra training hebben gekregen. Deze luxe versie van de Apple Watch zou niet in elke Apple Store beschikbaar zijn.

De Apple Watch zou niet alleen beschikbaar worden gesteld in Apple Stores, maar ook in warenhuizen en boutiques. Hoogst waarschijnlijk wordt er bij deze met een soortgelijk systeem gewerkt. Vanaf 10 april starten de pre-orders in de VS, UK, China, Frankrijk en Duitsland. Een verkoopdatum voor België of Nederland is nog onbekend.

Wat is jouw mening?...