Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Watch Wunderlist voor Apple Watch

In de App Store verschijnen steeds meer apps met ondersteuning voor de Apple Watch. Ook van de populaire taken-app Wunderlist is nu een update met Apple Watch-ondersteuning beschikbaar.

Wunderlist-on-Apple-Watch2Na apps zoals Things en Evernote is ook Wunderlist geüpdatet voor de Apple Watch. Op het moment dat de Apple Watch op de markt komt, kunnen de gebruikers deze apps downloaden en installeren. Ben Lehnert, de hoofddesigner van Wunderlist, heeft meer uitleg gegeven bij het verloop van het ontwikkelingsproces van Wunderlist voor Apple Watch. De designers wisten dat ze op een andere manier  te werk moesten gaan dan bij de ontwikkeling van de app voor de computer, smartphone of tablet. Het team van designers wilde de interacties met de Apple Watch persoonlijk en relevant maken.

Wunderlist kan als app ongetwijfeld een meerwaarde bieden aan de Apple Watch. Je hoeft als gebruiker 03@2xniet meer telkens op je iPhone of iPad te kijken om je afspraken en taken te controleren. Bovendien moet je overdag zelfs de Wunderlist-app niet te openen want dankzij Glances kan je ‘s morgens al zien waar je die dag rekening moet mee houden. Realtime notificaties en een tikje op je pols zorgen ervoor dat je niets vergeet.

In de Home View van de Wunderlist app wordt het belangrijkste altijd eerst getoond. Je kan makkelijk doorheen de inbox, de agenda of de takenlijst scrollen met het kroontje van de Apple Watch.

 

Wat is jouw mening?...