Back

Apps met Apple Watch-ondersteuning

Pas over een goede maand ligt de Apple Watch in de winkelrekken. Maar nu al kan je apps installeren die ondersteuning bieden voor de Apple Watch.

thingsevernoteApple superviseert de apps die in de App Store aangeboden worden nauwgezet. Een aantal updates van iOS-apps die Apple Watch-ondersteuning voorzien zijn intussen reeds goedgekeurd. De laatste update van Evernote kreeg ondersteuning voor de Apple Watch. Maar ook de weerapp Dark Sky en de app Things kregen ondertussen ondersteuning voor het slimme horloge van Apple. Hoogstwaarschijnlijk volgen er de komende dagen en weken nog verschillende apps die Apple Watch-ondersteuning toevoegen.

De extra ondersteuning is toegevoegd aan de iPhone-app want de applicaties worden geactiveerd vanop de iPhone. De iPhone stuurt de informatie van de apps door naar de Apple Watch. Zo wordt de batterij van de Apple Watch minder zwaar belast.

About the Author /

luc.aud@pandora.be

Ik ben bezeten door alles wat met ICT en multimedia te maken heeft. Apple-producten liggen bij mij in de bovenste schuif vanwege hun degelijkheid en betrouwbaarheid.

Wat is jouw mening?...