Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Watch Apple Watch pre-orders nu toch sneller gereed dan gedacht

Tijdens de start van de pre-orders voor de Apple Watch op 10 april liepen de leveringsdata al snel op van 24 april (de lanceringsdatum) tot eind juni. Klanten die hun Apple Watch bestelden met een leveringsdatum rond eind mei/juni maken nu toch kans om het accessoire sneller rond hun pols te hebben.

9to5mac.com liet woensdag weten dat lezers die een Apple Watch besteld hadden met een latere leveringsdatum, een melding kregen dat hun Apple Watch gereed is voor verzending.

Apple Watch Pre-OrderDe lezers in kwestie gaven ook aan dat Apple de betaling doorgevoerd heeft wat aangeeft dat de producten werkelijk gereed zijn voor verzending. Begin deze week werden de eerste pre-orders met levering op vrijdag 24 april ook al aangerekend door Apple.

Nu blijkt dat de pre-orders inderdaad sneller dan verwacht geleverd zullen worden. Apple bevestigde dit aan John Paczkowski van Buzzfeed.

“We’re happy to be updating many customers today with the news that their Apple Watch will arrive sooner than expected. Our team is working to fill orders as quickly as possible based on the available supply and the order in which they were received. We know many customers are still facing long lead times and we appreciate their patience.” -Apple woordvoerder

Apple wou verder geen commentaar geven over de zaak, maar mogelijks is de voorraad niet meer zo gelimiteerd als voorheen. Angela Ahrendts liet eerder nog via een bericht weten waarom er enkel online pre-orders konden geplaatst worden: “om de beste ervaring en selectie aan zoveel klanten als mogelijk aan te bieden”. De enorm uitgelopen pre-orders staan niet in lijn met deze uitspraak, wat een mogelijke reden kan zijn voor de plotse verandering in de bestelstatus van velen.

Wat is jouw mening?...