Apple Nieuws Vlaanderen

Home WWDC Wat kan u van ons verwachten tijdens de WWDC keynote

Je moet al moeite gedaan hebben om eraan te ontsnappen de voorbije week, maar indien je het nog niet moest weten: volgende week gaat in San Francisco Apple’s jaarlijkse World Wide Developer’s Conference (WWDC) door. Deze wordt naar goede gewoonte maandag gestart met een keynote, en begint om 19.00 onze tijd.

Omdat Apple dit jaar voor de keynote opnieuw een eigen livestream aanbiedt, gaan we het bij Apple Nieuws Vlaanderen anders aanpakken. Voor trouwe lezers die de livestream van Apple niet kunnen volgen, zorgen wij dat alle belangrijke informatie van de keynote op onze website en sociale media verschijnt. We zullen over alle grote onderwerpen die aangekondigd worden meteen een artikel publiceren, en dit zal geleidelijk worden aangevuld met meer informatie zodra deze beschikbaar is.

Verder zullen de belangrijkste aankondigingen verschijnen op onze Facebook pagina (like indien je dit nog niet gedaan hebt) en Twitter pagina (volg indien je ons nog niet volgt). Ook zullen we Safari push-meldingen versturen die dan verschijnen op je Mac, tenminste wanneer je push-notifications voor onze website hebt toegestaan in Safari.

We zijn dus de hele avond paraat en zullen alle Apple nieuwtjes op het heetst van de naald publiceren. Indien je de avond zelf dus niet naar de livestream kan kijken, of indien je bij de onderwerpen meer uitleg wil kan je bij ons terecht! Heb je een vraag tijdens de keynote? Aarzel dan niet om deze te stellen op Facebook, Twitter of als reactie op een artikel, en wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

Een roundup van de verwachtingen naar aanloop van WWDC 2014 vind u hier.

Lees alle laatste nieuws over WWDC 2014 en alle nieuws van de WWDC 2014 keynote in ons WWDC 2014 dossier

Wat is jouw mening?...